tirsdag 15. februar 2011

Avslutning på Informasjonskløfter

Informasjonskløfter er noe som er vanskelig å bli kvitt! Informasjonskløft kan være nødvendig for visse personer. Slike personer blir kalt for "eksperter". Uten disse ekspertene så hadde det ikke kommet ut nye ideer og løsninger. Hvis vi hadde blitt kvitt informasjonskløfter så hadde det ikke kommet ut nye teorier. Og hvem kommer med de nye teoriene er nemling disse "ekspertene". Hvis vi ikke har noe form for informasjonskløfter har vi ingen nye teorier å gå etter. Altså vi får ikke svaret på nye ting.

3 kommentarer:

 1. Teorien din om eksperter er spennende og synes riktig for meg. Det er jo sant at disse ofte er bakgrunnen for nye ideer og løsninger. Disse er da på den ene siden av informasjonskløften, alstå de som har og de som får mer informasjon nettopp fordi de sitter med kunnskap fra før.
  Men kanskje du kunne trukket inn litt om de som mangler denne informasjonen, og også konkludere litt om hvordan man kan utjevne denne forskjellen?

  SvarSlett
 2. Så bra at du er enig med meg:)

  SvarSlett
 3. En interessant teori. Men er dne riktig? Hvorfor er informasjonskløfter nødvendige for eksperter? Det at informasjon og kunnskap er ulikt fordelt i et samfunn kan i like stor grad hindre utviklingen av nye teorier.

  SvarSlett